Observatie Opleiding – OBSO

De OBSO (Observatie Opleiding)

Ben je geïnteresseerd in een carrière in observatie en wil je de beste training die er is? De OBSO Observatie Opleiding biedt een uitgebreide leerweg voor iedereen die zijn vaardigheden in observatie wil ontwikkelen en perfectioneren. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze opleidingen zijn ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen.

OBSO Challenge – Gratis Introductie

Begin je ervaring met de OBSO Challenge. Deze gratis introductie is toegankelijk voor iedereen en biedt een voorproefje van wat observatie inhoudt. Het is een geweldige manier om te ontdekken of een carrière in observatie iets voor jou is.

OBSO Basis – 5 Daagse Basiscursus

Heb je de OBSO Challenge voltooid en ben je klaar voor meer? Dan is de OBSO Basis iets voor jou. Deze 5-daagse cursus leert je de basisprincipes van observatie. Je krijgt praktische kennis en vaardigheden die essentieel zijn voor effectieve observatie. Na het voltooien van deze cursus ben je klaar om meer gevorderde trainingen te volgen.

OBSO Advanced – 3 Weken Uitdagende Training

Voor degenen die hun observatievaardigheden naar een hoger niveau willen tillen, bieden we de OBSO Advanced opleiding aan. Dit is een volledige 3-weekse training, inclusief een week waarin je 24/7 intern verblijft op een externe locatie. Deze intensieve opleiding is mentaal uitdagend en vereist volledige toewijding. Succesvolle deelnemers van de OBSO Advanced, voorheen bekend als OBSO1, zijn direct inzetbaar in het veld bij diverse bureaus. Dit is de ultieme training voor degenen die een carrière in professionele observatie ambiëren. Het geeft je direct 3 jaar praktijkervaring.

Waarom Kiezen voor OBSO?

    1. Ervaren Trainers: Onze opleidingen worden gegeven door ervaren professionals uit het veld.
    2. Praktijkgericht: Leren door te doen staat bij ons centraal.
    3. Direct Inzetbaar: Afgestudeerden van de OBSO Advanced zijn klaar om direct aan de slag te gaan.
 

Mis deze kans niet om je observatievaardigheden te ontwikkelen en je carrière naar een hoger niveau te tillen. Schrijf je vandaag nog in voor de OBSO Observatie Opleiding!

Voor meer informatie en inschrijvingen, bekijk de beschikbare cursussen hieronder.

OBSO1-challenge-succes

OBSO Challenge

De OBSO Challenge is een leuke maar uitdagende manier om te ontdekken wat de OBSO-A cursus inhoudt en ook om je skills eens gewoon te ...
Ga naar deze cursus
Skillcove-OBSO1

OBSO Basis

Na deze Observatie Opleiding - OBSO Basis, krijg je de basis kennis om iemand professioneel te volgen.
Ga naar deze cursus
Skillcove-OBSO1

OBSO Advanced Juni 2025

Na deze observatie Basis opleiding, die zeer zwaar en absoluut uniek is, ben je direct in staat iemand professioneel te volgen.
Ga naar deze cursus

Heeft u vragen over een opleiding?

Vraag het ons dan gerust, we helpen u graag verder met informatie over onze opleidingen.

Bel ons
085 888 33 11
Chat met ons
Gebruik het chat icoon rechts onderin